Gå direkt till innehåll
"Den uppdaterade hemsidan är ett viktigt steg i vår process att stärka varumärket Calluna och tydligare visa vilka vi är", säger Callunas VD Camilla Montén.
"Den uppdaterade hemsidan är ett viktigt steg i vår process att stärka varumärket Calluna och tydligare visa vilka vi är", säger Callunas VD Camilla Montén.

Nyhet -

Calluna har lanserat ny hemsida

Calluna stärker sitt varumärke och lanserar en ny hemsida. "Vi vill visa hur vårt engagemang gynnar både naturen och våra uppdragsgivare", säger Camilla Montén, VD på Calluna.

Calluna hjälper dagligen företag och myndigheter med expertkunskap om skog, mark och vatten. Detta för att kunna bidra till en samhällsutveckling som värnar den biologiska mångfalden. Hemsidan visar Callunas expertområden med exempel på tjänster och tidigare projekt.

"Hemsidan är navet i vår kommunikation med både kunder, arbetssökande och andra intressenter. Med den nya sidan vill vi visa hur vårt engagemang gynnar både naturen och våra uppdragsgivare, och locka fler att bli nyfikna och ta kontakt med oss," berättar Camilla Montén, VD på Calluna.

Samtidigt har även en visuell uppdatering av sidans formspråk och uttryck gjorts. Sidans foton är tagna av flera skickliga fotografer bland Callunas medarbetare och bilderna skildrar naturen i miljökonsulternas vardag. Sidan har tagits fram av 123 Reklam och Volid i samarbete med Calluna.

"Den uppdaterade hemsidan är ett viktigt steg i vår process att stärka varumärket Calluna och tydligare visa vilka vi är", säger Camilla Montén.

Calluna välkomnar alla besökare att utforska den nya hemsidan (www.calluna.se) och lära sig mer om företagets arbete.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Camilla Montén

Camilla Montén

Presskontakt VD 010-303 91 94

Miljökonsult

Calluna AB hjälper företag och myndigheter med expertkunskap om skog, mark och vatten. Vi vill bidra till en samhällsutveckling som värnar den biologiska mångfalden. Vi arbetar alltid objektivt och faktabaserat. Vårt engagemang gynnar både naturen och våra uppdragsgivare.

Calluna
Linköpings slott
582 28 Linköping
Sverige