Gå direkt till innehåll
David Arnesson, Tf VD för Calluna AB och Linda Nyqvist, Partner- och företagsansvarig på Fryshuset Stockholm.
David Arnesson, Tf VD för Calluna AB och Linda Nyqvist, Partner- och företagsansvarig på Fryshuset Stockholm.

Nyhet -

Fryshuset får värmande julgåva

Fryshusets arbete med unga i spåren av pandemin är vinnare av årets julgåva från konsultföretaget Calluna. Det känns betydelsefullt att vi på Calluna kan få bidra till deras viktiga verksamhet, säger David Arnesson, tillförordnad VD för Calluna AB.

Inför julen ger konsultföretaget Calluna en gåva till något välgörande ändamål som i år blir Fryshusets arbete med unga i spåren av pandemin. Callunas medarbetare har fått föreslå mottagare av julgåvan och rösta på det förslag som känns mest angeläget. 

– Vår ledningsgrupp fick i år in många bra förslag och Fryshusets verksamhet vann med både flest röster och ledningens bifall. Det känns betydelsefullt att vi på Calluna kan få bidra till deras viktiga verksamhet, säger David Arnesson, tillförordnad VD för Calluna AB. 

Psykisk ohälsa, särskilt bland unga, har varit aktualiserat den senaste tiden, inte minst i samband med Coronapandemin. Fryshusets rapport Ungas röster i pandemin visar att fler unga känner oro och har mått sämre än vanligt det senaste året. Fryshusets arbete är nu viktigare än någonsin, där unga kan träffa och prata med vuxna och andra unga, delta i positiva sammanhang och aktiviteter och få stöd i att hitta sysselsättning. 

– Vi tackar för att ni på Calluna valt att stödja Fryshusets arbete för och med unga. Er julgåva bidrar till att vi kan fortsätta skapa trygga och givande miljöer för unga att växa och utvecklas i. Tillsammans gör vi det möjligt för unga att förändra världen! säger Linda Nyqvist som är Partner- och företagsansvarig på Fryshuset Stockholm. 

Med julgåvan vill Calluna visa sina kunder och samarbetspartners uppskattning för det gångna året och önska alla en god jul och ett gott nytt år.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

John Askling

John Askling

Senior miljökonsult, delägare 010-303 91 38

Miljökonsult

Calluna AB hjälper företag och myndigheter med expertkunskap om skog, mark och vatten. Vi vill bidra till en samhällsutveckling som värnar den biologiska mångfalden. Vi arbetar alltid objektivt och faktabaserat. Vårt engagemang gynnar både naturen och våra uppdragsgivare.

Calluna

Linköpings slott
582 28 Linköping
Sverige